Κύπελλο ΕΣΣΠ 2017

Κύπελλο ΕΣΣΠ 2017

Προκήρυξη


Ο ΣΟ Πατρών Κυπελλούχος ΕΣΣΠ 2017

Το Βερολίνο έκρινε τον νικητή του φετινού κυπέλλου ΕΣΣΠ αφού στον μεγάλο τελικό ΣΟ Πατρών - ΝΕ Πατρών το αποτέλεσμα ήρθε 2-2 με τον ΣΟΠ να υπερισχύει στο κριτήριο Βερολίνου αφού κέρδισε την 1η και 2η σκακιέρα με τους Γιώργο Σπυρόπουλο και Φίλιππο Τερζή



Στην τρίτη θέση η ΕΑ Πατρών που κέρδισε τον ΑΣ Πατρών "Προμηθέας" με 2,5 - 1,5.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΣΟ Πατρών και καλή επιτυχία στο μπαράζ για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει την Κυριακή 28 Μαΐου αντιμετωπίζοντας τον Ζήνωνα Γλυφάδας.

3ος Γύρος 14 Μαΐου

Τα φαβορί πέρασαν στο Final Four του κυπέλλου.
Εύκολα ή λίγο δύσκολα τα φαβορί επικράτησαν και έτσι το Σάββατο 20 Μαίου θα έχουμε τους ημιτελικούς με τον ΑΣ Προμηθέα να αντιμετωπίζει το φαβορί για το κύπελλο ΝΕ Πατρών και την ΕΑ Πατρών στο ντέρμπυ της αγωνιστικής τον ΣΟ Πατρών.

2ος Γύρος 7 Μαΐου

ΑΣΟΝ Επαχτος - ΣΑ Πύργου

Ήττα στον 2ο γυρο για την ΣΑ Πύργου στην Ναύπακτο απο τον ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ με το οριακό 2,5-1,5 και αποκλεισμός. Η ομάδα μας για άλλη μια φορά αγωνίστηκε με νέα πρόσωπα δίνοντας ευκαιρία σε παίχτες να αγωνιστούν στην βασική ομάδα και να πάρουν εμπειρίες που θα τους ώστε να γίνουν πιο αξιόμαχοι στην συνέχεια.
Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν αυτή τη φορά οι Παπαδόπουλος Θ - Παναγόπουλος Γ - Καλαμβόκας Π και Πράπας Χρ. Αναλυτικά τα ζευγάρια ήταν

ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ - ΣΑ ΠΥΡΓΟΥ
1. Τσιώρος -               Παπαδόπουλος 0-1
2. Χριστόπουλος -     Παναγόπουλος 1-0
3. Κούρογλου -          Καλαμβόκας 1-0
3. Κατσιγιάννης -      Πράπας 1/2 - 1/2

Στην οκτάδα πέρασαν οι ΣΟ Ρίου - ΝΕ Πατρών - ΣΟ Πατρών - ΣΕΠΟΚΕ - ΑΣΟΝ Επαχτος - ΕΑ Πατρών και ΑΣΟ Αιγίου επώμενη αγωνιστική στις 14 Μαΐου 


1ος γύρος 30 Απρ.

ΣΑ Πύργου - ΓΕ Αγρινίου 2-2 και πρόκριση για την ΣΑ Πύργου

Πρόκριση για την ΣΑ Πύργου με το κριτήριο Βερολίνου να αποφασίζει μετά το 2-2 του αγώνα που κράτησε σχεδόν 4 ½ ώρες


Νίκη στην 1η ισοπαλία στις 2 και 3 και ήττα στην 4η για την ομάδα μας.
Μπράβο στην ομάδα του Αγρινίου για την αγωνιστική της παρουσία και τα....370+ χλμ διαδρομής που έκανε.
Την επόμενη αγωνιστική θα πάμε στην Ναύπακτο (για 6η !! φορά στις 6 συναντήσεις μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο)


Αγρίνιο και Πύργος αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες αλλά έδωσαν ευκαιρία σε νεαρούς τους αθλητές να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες.
Οι Σολωμός Χαρ. 15χρ για την ΓΕΑ και Μακρίδης Δημ 10χρ για την ΣΑΠ αγωνίστηκαν με επιτυχία.
Συγκεκριμένα ο Σολωμός Χ αντιμετώπισε στην 4η σκακιέρα τον Δημήτρουλα Δημ και κέρδισε ενώ ο Μακρίδης Δημ στην 3η έκανε ισοπαλία με τον Πεζούλα Κυρ.

Ο Μακρίδης Δημ λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του

Η ισοπαλία του Δημήτρη ήταν αυτή που έκρινε και την πρόκριση αφού ήταν η τελευταία παρτίδα του αγώνα που έληξε οπότε αποκτά μεγαλύτερη σημασία.


Στην 1η σκακιέρα είχαμε για την ΣΑ Πύργου τον Παπαδόπουλο Θ να κερδίζει τον Κουντούσια Κων/νο και στην 2η τον Βόλφσων Μιχ να κάνει ισοπαλία με τον Τζότζολη Χαρ.

Τζότζολης Χαράλαμπος της ΓΕ Αγρινίου σε φωτογραφική δράση



Posted in |

0 σχόλια: