ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΣΣΠ 2017- Τελική φάση

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΣΣΠ 2017- Τελική φάση
Άλλα 4 μετάλλια έφεραν οι αθλητές της ΣΑ Πύργου

Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Με 13 αθλητές-τριες συμμετείχε στην τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος της ΕΣΣΠ που περιλάμβανε συμμετοχές από τους νομούς Αχαΐας - Ηλείας - Αιτωλοακαρνανίας Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.
Συμμετείχαν επίσης 3 ακόμα αθλητές από την ΑΕ Λεχαινών σε σύνολο 419 παιδιών όλων των βαθμίδων της Α και Β θμιας εκπαίδευσης.


Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και τα καλά αποτελέσματα έδειξαν το βάθος της προετοιμασίας που γίνεται στις 2 ομάδες του νομού μας ΣΑ Πύργου και ΑΕ Λεχαινών.
Τα μετάλλια έφεραν οι
Mimini Eri στα νήπια 2η θέση με 5,5/7.
Σταθόπουλος Πάρης στην Α Δημοτικού  2η θέση με 6/7  όπου είχαμε τριπλή ισοβαθμία αφού και οι 3 πρώτοι έκαναν το ίδιο αποτέλεσμα και τα μετάλλια κρίθηκαν στις ισοβαθμίες.
Μακρίδης Δημήτρης  με την 2η θέση στην Δ Δημοτικού με 6/7 και
Γιαννοπούλου Δωροθέα με την 3η θέση στα κορίτσια της Ε Δημοτικού.
Στις λεπτομέρειες χάθηκαν 2 ακόμα μετάλλια με τους Καστή Φώτη 7ος στην ΣΤ Δημοτικού και Μπερκουτάκη Νεκτάριο Ραφαήλ 9ος στην Γ Δημοτικού.



Συμμετείχαν ακόμα στους αγώνες οι Κρεκουκιώτης Γεώργιος στα νήπια 8η θέση - Στην Β Δημοτικού Λειβαδίτη Παρασκευή και Παπαδημητρίου Αχιλλέας στην Γ Δημοτικού Γκούντουβας Ιωάννης στην Δ Δημοτικού οι Μπεβούδας Δημήτρης, Κολλύρης Ανδρέας και Θεοφιλόπουλος Μιχ από την ΑΕ Λεχαινών στην Ε Δημοτικού οι Μαυράκης Ιωάννης και Μπίστας Πάρης και οι 2 της ΑΕ Λεχαινών και τέλος στα Λύκεια η Σιγούρου Άλκηστη.



Η ΣΑ Πύργου ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους στους αγώνες τις 2 Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου και επόμενη πρόκληση για τους νεαρούς αθλητες-τριες είναι η Κυριακή 2 Απριλίου όπου θα διεξαχθεί τουρνουά για μαθητές-τριες στον Πύργο. 
Σύντομα θα αναρτηθεί η προκήρυξη και η αφίσα των αγώνων.

Posted in |

0 σχόλια: