Το πρόγραμμα Kasparov στο 6ο Δημοτικό Πύργου

Το πρόγραμμα Kasparov στο 6ο Δημοτικό Πύργου


Σε μια σεμνή τελετή δόθηκαν στους μαθητές και των τριών τμημάτων της Α Δημοτικού του 6ου Δημοτικού Πύργου τα διπλώματα σκακιού για την σχολική χρονιά 2015-16 .


Αφορούν το πρόγραμμα Παρακολούθησης εκμάθησης σκακιού  "Σκάκι στα Σχολεία" , ένα πρόγραμμα που υλοποιείτε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης και αφορά  σχολεία σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Kasparov (KCFE) και την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Τα διπλώματα μοίρασε στα παιδιά ο προπονητής κ. Σιγούρος Μιχ. τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και την επόμενη χρονιά να συνεχιστεί το πρόγραμμα για τον 2ο κύκλο μαθημάτων κάτι που ζήτησαν οι μαθητές  των 3ον τμημάτων της Α.

Η συνεργασία με τον Διευθυντή του 6ου Δημ Πύργου κ. Κουσάβελο Νίκο και τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Α΄  Τσιρώνη Ελένη - Τσάκωνα Βικτωρία - Δουλή Μαρία με τον προπονητή FIDE NI κ Σιγούρο Μιχ ήταν άψογη και βοήθησε στην πραγματοποίηση των μαθημάτων σκακιού . Τα παιδιά φεύγοντας πήραν τα σκακιστικά τους βιβλία και διπλώματα με βασικές σκακιστικές γνώσεις και όρεξη για παιχνίδι.


Posted in |

0 σχόλια: