Ν. Καραπάνος 2016 - 12ο Beach Chess ΣΟ Αστρους -- Χάλκινοι Μακρίδης Δ και Μπερκουτάκης Ν Ρ.

Χάλκινοι οι Μακρίδης Δημήτρης και Μπερκουτάκης Νεκτάριος Ραφαήλ.

Στις 2-4 Σεπτ στην Πάτρα έγινε το open rapid στην μνήμη του Ν. Καραπάνου με την συμμετοχή 45 αθλητών-τριών με τον Μακρίδη Δημ να παίρνει την 3 θέση στην κατηγορία  Κ10 πίσω από τους αδελφούς Στεφάνου Δημήτρη και Κωνσταντίνο. Επιμελής και με πάθος για το σκάκι ο Δημήτρης ξεδιπλώνει σιγά σιγά το ταλέντο του έχοντας πάντα υψηλούς στόχους .
Σε αυτούς τους αγώνες απο την ΣΑ Πύργου συμμετείχε και ο Παπαδόπουλος Θεοδ ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση γενικής.

Ο Μακρίδης Δημ αριστερά - τις απονομές έκανε η μητέρα του Ν. Καραπάνου κα Ελπίδα.


Στις 2-4 Σεπτ στο Παράλιο Άστρος έγινε το 12ο Beach Chess με την διεξαγωγή Simultane την Παρασκευή 2 Σεπτ στην κεντρική πλατεία του Παράλιου Αστρους όπου ο πολυπρωταθλητής ΕΣΣΠΕΠ κ.Χρυσάφης Αργ αντιμετώπισε 30 νεαρούς και όχι αθλητές ενώ στις 3 και 4 Σεπτ έγινε το rapid . Οι αγώνες έγιναν σε 2 ομίλους. Ο Α όμιλος με την συμμετοχή 61 αθλητών και με τον Σιγούρο Μιχ να παίρνει την 13η θέση και ο Β όμιλος για παιδιά έως 12 ετών με την συμμετοχή 43 αθλητών-τριων.
Στον Β όμιλο μετά απο 7 γύρους ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνες 8χρονος! Μπερκουτάκης Ν Ρ πήρε την 3η θέση στην Γενική κατηγορία.Είναι ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα  για τον Νεκτάριο και του ευχόμαστε να συνεχίσει να ασχολείται με το σκάκι που τόσο του ταιριάζει.

 Ο Μπερκουτάκης Ν Ρ αριστερά με το Χάλκινο μετάλλιο

Ο Μπερκουτάκης Ν Ρ αγωνιζόμενος
Swiss-Manager 12o Beach Chess - Α όμιλος - Β όμιλος
Φωτογραφίες Simultane - Αγώνες

Οι επιτυχίες των νεαρών αθλητών της ΣΑ Πύργου είναι αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα.
Η ΣΑ Πύργου θα ξεκινήσει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα από την Δευτέρα 12 Σεπτ . 
Πληροφορίες στο τηλ 6932879488 και στην έδρα της ΣΑ Πύργου Ιωαννίνων 6 καθημερινά 18.00μμ - 21.00μμ 

Posted in |

0 σχόλια: