Αργυροί οι Μπερκουτάκης Ν-Ρ. και Παπαδόπουλος Θ.

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Απρ στην Πάτρα τα Ατομικά Νεανικά Κ8 έως Κ16 και το Ατομικό Ανδρών της ΕΣΣΔΕΙΝ.


Ο νεαρός Μπερκουτάκης Ν-Ρ. τερμάτισε 2ος παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο στην Κ10  την πιο ανταγωνιστική κατηγορία και με τις περισσότερες συμμετοχές. Η επιτυχία του είναι μεγάλη αφού ο Νεκτάριος απουσίαζε από τους αγωνιστικούς χώρους και τις προπονήσεις για έναν ολόκληρο χρόνο ενώ ελπίζουμε στην γρήγορη και ενεργή επιστροφή του  για να μπορέσει να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του.


"Παιδιά με μεγάλο ταλέντο υπάρχουν αρκετά, το δύσκολο είναι να συνδυαστεί το ταλέντο με την διάθεση για δουλειά και ο Νεκτάριος τα έχει και τα δύο"

Δυστυχώς η απόφαση της Ένωσης να τροποποιήσει το πρόγραμμα του Ατομικού Νεανικού από 5 αγωνιστικές σε 7 ( Δευτέρα του Πάσχα έως Κυριακή του Θωμά) ουσιαστικά υποβάθμισε την διοργάνωση αφού πολλά παιδιά δεν  μπόρεσαν να αγωνιστούν και ιδίως τα παιδιά της περιφέρειας. Ένας ακόμα δευτερεύων παράγοντας για την πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτούς ήταν η επιλογή του χώρου αγώνων που έγιναν στο Πάρκο Ειρήνης του Πανεπιστημίου που είναι πολύ ωραίος χώρος αλλά εκτός Πατρών.


Στο Ατομικό Ανδρών από την ΣΑ Πύργου συμμετείχε ο Παπαδόπουλος Θ που τερμάτισε στην 2η θέση δείχνοντας το σταθερό υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο.

Και σε αυτό το πρωτάθλημα είχαμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής αφού η διοργάνωση ξεκίνησε ως κλειστό πρωτάθλημα 10 αθλητών στην συνέχεια  με 8 και τελικά αγωνίστηκαν 7 μόνο με πολλές αλλαγές στα ονόματα των συμμετεχόντων.  Η σκέψη καλή από πλευράς Ένωσης να γίνει ένα ισχυρό τουρνουά 10 αθλητών και να αναδειχθεί ο πρωταθλητής αλλά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης θα έπρεπε να  ξέρουν από την αρχή ότι θα ήταν αδύνατον να έχει επιτυχία αφού για πολλούς και διαφόρους λόγους οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν το δικαίωμα να αγωνιστούν δεν θα μπορούσαν για 9 ημέρες σε τόσο μικρό διάστημα να συμμετέχουν.

Posted in |

0 σχόλια: