Προκριματικά Σχολικού Πρωταθλήματος ΕΣΣΠ 2013

Νήπια
Α Δημοτικού - Β Δημοτικού - Γ Δημοτικού - Δ Δημοτικού  - Ε Δημοτικού - ΣΤ Δημοτικού
Α Γυμνασίου - Β Γυμνασίου - Γ Γυμνασίου - Λύκεια


Την Κυριακή 31 Μαρτίου έγινε στην Πάτρα η προκριματική φάση του Πανελλήνιου σχολικού Πρωταθλήματος σκακιού για τους Νομούς Αχαΐας Ηλείας Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλονιάς.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού οι δηλώσεις των μαθητών που κατέγραψε η ηλεκτρονική φόρμα έφτασε στον αριθμό των 637.
Σε 11 διαφορετικές κατηγορίες , νήπια , ανά τάξη τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια και σε μια κατηγορία τα Λύκεια τα παιδιά έδωσαν όλο τον εαυτόν τους στις μάχες πάνω στην σκακιέρα για την χαρά του αγώνα αλλά και για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί φέτος στην Ερέτρια.
Από τους μαθητές που παρακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα της Σκακιστικής Ακαδημίας  συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν τους αγώνες  είχαμε

Νήπια
Δημητροπούλου Μυρσίνη με 7 νίκες σε 7 αγώνες 1η στην γενική ( χρυσό μετάλλιο) και πρώτο κορίτσι κερδίζοντας αυτόματα και την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου.
Μπεβούδας Δημήτριος 4,5/7 τρίτος γενικής και δεύτερη θέση στα αγόρια(αργυρό μετάλλιο) με πρόκριση στην τελική φάση του πανελληννίου
Β Δημοτικού
Καστής Φώτης  5/7
Αυγερινόπουλος Χρήστος   4/7
Καραμάνης Κωνσταντίνος  3,5/7
Γ Δημοτικού
Αυγερινοπούλου Γεωργία  4/7 2ο κορίτσι (αργυρό μετάλλιο) με πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου
Δημητροπούλου Μελίνα  4/7
Ε Δημοτικού
Αδαμόπουλος Διονύσιος  5/7
ΣΤ Δημοτικού
Καραμάνη Δήμητρα  3/7
Β Γυμνασίου
Σιγούρου Άλκηστις  3/7
pirgoschess's sxoliko ESSP 2013 album on Photobucket

Posted in |

0 σχόλια: